Business & Branding

Heb je een eigen onderneming en behoefte aan een serie beelden welke precies laat zien wie jij bent of wat je doet? Kies dan voor een business & branding fotoshoot: krachtige foto’s van jou en jouw bedrijf. Bekijk hieronder een deel van mijn portfolio of neem een kijkje op Instagram.

Meer informatie & prijzen

Tijdelijke prijzen!

Om mijn portfolio uit te breiden kun jij momenteel profiteren van een lagere prijs.

Good to know

  • De prijzen zijn exclusief btw en inclusief reiskosten tot 25km buiten Ridderkerk. Daarbuiten reken ik 0.35ct per km
  • Je hebt de mogelijkheid om extra digitale foto’s bij te bestellen
  • De tijdelijke prijzen zijn om mijn portfolio uit te breiden. Al het fotomateriaal van de shoot mag ik gebruiken op mijn kanalen. Heb je dit liever niet? Dan is dat natuurlijk geen probleem. In dit geval geldt het normale tarief van €175,-
  • Op alle shoots zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing

Boek een shoot voor 2024!

Leuk dat je een shoot wilt boeken! Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof tot en met eind februari. De agenda is weer geopend vanaf 1 maart 2024. Ik hoop je dan te zien! 

Wil je alvast een shoot boeken voor in 2024, voor de tijdelijk lagere prijs? Dat kan! Je mag geheel vrijblijvend het contactformulier invullen en dan zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen om de shoot in te plannen. Vanwege mijn verlof kan dit iets langer duren.

Welke dag heeft jouw voorkeur?

Welk moment van de dag heeft jouw voorkeur?